marți, 15 ianuarie 2013

Dragostea lui Dumnezeu nu se schimba niciodata pentru noi

Am o intrebare pentru fiecare: gandindu-te la momentul cand lucrurile in viata ta erau "mai bune, mai frumoase" decat sunt acum, in ce priveste relatia ta cu Dumnezeu, in ce priveste apropierea de El, puterea de a sta neclintit, de a te impotrivi ispitelor, si "cat de mult ai reusit sa stai in picioare fara sa pacatuiesti"... crezi ca El te-a iubit? Daca raspunsul la intrebarea aceasta e "Da", am o veste pentru tine. Cand tu inca nu te nascusesi, El te-a cunoscut. A stiut fiecare pacat ce urma sa il faci. Inca prima zi din viata ta nu avusese loc, si El stia ca te vei naste. Si azi El priveste, esti unde esti in viata ta, tu stii ce ai facut si care e trecutul tau, care poate inca te bantuie si azi, si care iti pune bete in roate in umblarea ta cu El, facandu-te si azi sa te intrebi daca inca te mai iubeste.

Poate ieri ai stat in picioare tare si azi ai cazut. Ei bine, ieri El stia ca azi urma sa cazi, si ieri te-a iubit stiind tot ce stia cu privire la tine. Azi te iubeste, stiind ca poate maine vei cadea. Maine dragostea Sa va fi altfel fata de tine? Raspunsul e NU!NU va fi altfel decat e azi. Sau decat era atunci cand crezi tu ca meritai sa fii iubit. Nu va fi niciodata mai putina, decat a fost vreodata, si anume... perfecta. Pentru ca inainte ca tu sa fii, El a cunoscut tot ce se poate stii despre tine, chiar si ziua de maine, sau de peste 20 ani. Si cu toate lucrurile care le stia despre tine, EL te-a iubit. Daca crezi ca te-a iubit candva, crede ca si azi te iubeste. Pentru ca ai fost cunoscut dintotdeauna, si totusi candva ai simtit ca te-a iubit. De ce sa se schimbe fata de tine azi?

El mereu a stiut totul despre tine... chiar si in acea zi cand tu ai simtit dragostea Sa, ochii sai priveau mult mai departe, peste zile, si ani, si cunostea ca va urma un esec urat. Si in acea zi, cand ai simtit dragostea Sa, ti-a zambit, si te-a iubit, stiind totul despre tine. :) Si faptul ca in 2013, 14 ianuarie, tu vei cadea, si atunci, privind la tine, cunoscand tot ce urma sa esuezi, a zambit si a continuat sa te iubeasca. Intelegeti ca El nu se schimba fata de noi. Dar noi ne schimbam fata de El. Si noi credem ca EL se schimba, si asta aduce teama, si raceala. Alergati la El si impacati-va cu El, caci dragostea Sa ramane tare ca un munte si vesnic neschimbata. Ce veste mai extraordinara ai putea primi vreodata? El e minunat minunat minunaaaaat! :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu