joi, 9 ianuarie 2014

De ce ne e greu sa primim de la Dumnezeu prin credinta? Cum putem primi?

Cand e vorba de cadouri, nu ti ramane mare lucru de facut decat sa primesti. Biblia spune ca Dumnezeu a dat tuturor mantuire, vindecare, eliberare, viata vesnica, si orice lucru ce priveste viata si evlavia, odata cu Isus, adica atunci cand ni l-a daruit pe Isus, odata cu El, la pachet au venit "toate" lucrurile de care ai nevoie. Si biblia spune ca nimeni nu merita, caci toti au pacatuit, insa Dumnezeu le a oferit tuturor, si celor din biserica, si celor de afara. Dar le vor primi doar cei ce le primesc prin credinta. Ele au fost oferite. Sunt disponibile. Ele trebuiesc doar primite.

Biblia mai spune ca atunci cand Duhul Sfant va veni, va dovedi lumea vinovata in ce priveste pacatul, unul singur, si acela e ca l-au respins pe Isus, ca nu l-au primit. Insa noi l-am primit. Cum? Atat de usor. Prin credinta.

La fel de usor, primim si celelalte lucruri, "toate", pt ca toate sunt oferite. Trebuiesc doar primite. Biblia spune in Romani 5:17 ca vor domni in viata aceia care invata sa... Primeasca... Din belsug... Harul, si darul neprihanirii. Harul e ceva bun cand nu meriti, adica e un cadou nemeritat, iar darul neprihanirii e exact ceea ce spune. Un dar... Un cadou.

Crezi ca ce ai nevoie in viata e deja al tau/a ta? Daca da... Aminteste-ti ce a spus Isus in Ioan: tot ce imi da Tatal, va ajunge la mine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu